Oferta educativa 2x3:

A l'Institut El Palau t'oferim la possibilitat d'obtenir 2 Cicles en 3 anys... Com? Molt senzill!
El primer curs es cursen els Mòduls comuns del CFGM de Mecanització i del CFGM de Soldadura i Caldereria; com per exemple: Metrologia i assaigs, Fabricació per arrencament de ferritja (Torn i Fresa), Soldadura per atmosfera natural (Elèctrode revestit), Interpretació i representació gràfica (Dibuix tècnic i Autocad), etc...
Després, al segon any l'alumnat cursa el 2n curs de Mecanització, i un cop acabat aquest, l'alumnat cursa el 2n curs de Soldadura i Caldereria.
Així, s'obtenen els 2 Cicles de Grau Mitjà en 3 anys.

dilluns, 27 de febrer de 2017

BECA DE L'EMPRESA DE CNC HASS

El Departament de Fabricació Mecànica va sol·licitar i aconseguir una beca de l’empresa nord-americana HAAS.

HAAS, és una empresa que es dedica a la fabricació de maquinària de CNC (Control Numèric). Aquesta, és una tècnica que permet fabricar grans sèries de peces, molt precises. Aquesta empresa destaca per la seva implicació en la formació d'estudiants del sector, per tal que qualsevol estudiant indiferentment de la seva situació econòmica pugui estudiar CNC.

Per aquests motius i seguint les condicions de la beca, l'Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca ha destinat la totalitat dels diners a reduir les despeses que han de fer front les famílies dels alumnats que cursen els estudis de CNC (matrícula, EPI's, llibres, entre d'altres).

Per tot això, l'Institut El Palau vol agrair a l'empresa HAAS l'esforç econòmic que realitza per tal d'ajudar els estudiants i les seves famílies.

A la següent imatge podem veure, com una representació de l'Institut El Palau (alumnat, professors i direcció), rep de l'empresa HAAS la beca atorgada.