Oferta educativa 2x3:

A l'Institut El Palau t'oferim la possibilitat d'obtenir 2 Cicles en 3 anys... Com? Molt senzill!
El primer curs es cursen els Mòduls comuns del CFGM de Mecanització i del CFGM de Soldadura i Caldereria; com per exemple: Metrologia i assaigs, Fabricació per arrencament de ferritja (Torn i Fresa), Soldadura per atmosfera natural (Elèctrode revestit), Interpretació i representació gràfica (Dibuix tècnic i Autocad), etc...
Després, al segon any l'alumnat cursa el 2n curs de Mecanització, i un cop acabat aquest, l'alumnat cursa el 2n curs de Soldadura i Caldereria.
Així, s'obtenen els 2 Cicles de Grau Mitjà en 3 anys.

dimarts, 20 de gener de 2015

VISITA A L'EMPRESA AMES

El dimecres 3 de desembre, els alumnes i professors del cicle de grau mitjà de Mecanització i Soldadura vam realitzar una visita a l'empresa AMES a Sant Vicenç dels Horts. Aquesta empresa es dedica a la fabricació i venda de components metàl·lics sinteritzats des de 1951.
Els alumnes van poder veure tot el procés de fabricació, visitant les diferents seccions com metrologia, tractaments tèrmics, calibrat, mecanitzat, etc... La visita va resultar molt interessant i molt didàctica.
Agrair el tracte rebut pel President i el personal de AMES al llarg de tota la visita que va transcorre de 9:00 a 13:30 hores.