Oferta educativa 2x3:

A l'Institut El Palau t'oferim la possibilitat d'obtenir 2 Cicles en 3 anys... Com? Molt senzill!
El primer curs es cursen els Mòduls comuns del CFGM de Mecanització i del CFGM de Soldadura i Caldereria; com per exemple: Metrologia i assaigs, Fabricació per arrencament de ferritja (Torn i Fresa), Soldadura per atmosfera natural (Elèctrode revestit), Interpretació i representació gràfica (Dibuix tècnic i Autocad), etc...
Després, al segon any l'alumnat cursa el 2n curs de Mecanització, i un cop acabat aquest, l'alumnat cursa el 2n curs de Soldadura i Caldereria.
Així, s'obtenen els 2 Cicles de Grau Mitjà en 3 anys.

dimecres, 27 de febrer de 2013

RESUM DE LA 1a JORNADA TÈCNICA

El passat 20 de febrer, es va celebrar a l’Institut El Palau la 1a Jornada Tècnica de Fabricació Mecànica; aquesta, consisteix en ser un punt de trobada del professorat, l’alumnat i dels professionals que treballen a les empreses del sector siderometal·lúrgic.

Aquesta jornada va començar a les 5 de la tarda, reunint els assistents al Laboratori de Metrologia, tot seguit, el Coordinador de FP del Centre va donar la benvinguda als assistents i la presentació de la Jornada.

En aquesta Jornada i varen col·laborar dues empreses del sector, una d’elles GALA GAR, S.L., va fer una explicació dels diferents processos de soldadura i de les diferents màquines que hi ha per treure’n el màxim rendiment. L’altre, va ser Rodriguez Hermanos, S.L., que va fer una explicació de la seva empresa i dels diferents processos de mecanització que s’hi realitzen, així com el procés de treball de diferents peces que s’hi fan.Un cop acabades les xerrades tècniques i per realitzar el tancament de la Jornada, el Cap d’Estudis de FP, juntament als els tutors dels grups, varen lliurar un diploma d’assistència a l’alumnat present i un recordatori de la Jornada Tècnica als ponents de les empeses. 


Cal dir que va ser una jornada molt profitosa ja que els dos ponents van captar l’atenció i l’interès de l’alumnat present a la Jornada.